rensendominique.reismee.nl

4 dagen voor vertrek

HET IS NU ECHT BIJNA ZO VER!

Het stof wordt van de backpacks geslagen: het inpakken gaat nu echt beginnen! Zoals jullie kunnen zien op de foto die we hebben geplaatst onder het kopje 'foto's' rechts bovenin. Laatste kleine inkopen zijn gedaan en alle kleding is nog een keer gewassen. Inmiddels is Dominique haar verjaardag geweest en hoeven we beide nog maar 2 dagen te werken voor we mogen genieten van 4 weken vakantie.

We zijn lid van een facebook groep waar mensen die in Thailand rondreizen of dit eerder hebben gedaan, berichten op kunnen plaatsen. Tijdens het voorbereiden van onze reis hebben we hier meerdere keren een vraag op geplaatst om antwoord te krijgen van ervaren backpackers. Helaas lezen we de laatste dagen dat er in Zuid-Thailand op dit moment erg veel regen is gevallen (lees: overstromingen) en er hierdoor geen of weinig bussen rijden. Ook vluchten die kant op worden gecanceld. Toen we dit lazen, waren we teleurgesteld en hadden meteen zoiets van 'dat hebben wij weer..'. Gelukkig lezen we ook verhalen dat het in het Noorden en Noord-Oosten van Thailand wel droog en zonnig is. We zijn er ook nog niet, dus zullen niet teveel op de zaken vooruit lopen, maar we moeten er wel rekening mee houden dat onze reis misschien niet volgens onze planning zal verlopen in verband met het slechte weer. We zijn daarom erg opgelucht dat we nog niks geboekt hebben, we kunnen nog alle kanten op. Wie weet gaan we nog wel andere landen dan alleen Thailand bezoeken, als het echt van dat slechte weer blijft..... ;-) Heerlijk dat we die vrijheid hebben!

Jullie zijn weer op de hoogte van onze voorbereidingen, tot lezens bij de volgende blog!

Liefs,

Rens & Dominique

Reacties

Reacties

Esther

Komt vast helemaal goed! Lekker aftellen nu!! Spannend.... ????????????????

Pauline

Komt vast goed Rens en Dominique! Thailand is heel mooi als het even flink geregend heeft. Al is dit wel heel flink ????
Succes met inpakken!

Saskia

Nu nog niet aan denken, straks ga je een mooi avontuur tegemoet. Wat nu valt is er misschien straks juist niet.???? Leef lekker in het moment dat maakt jullie avontuur alleen maar mooier en leuker. No stress...

Groetjes Sas

Tally

nog even... geniet er van en laat ons er maar van mee genieten met foto`s en verhalen

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!